Меѓугорје

Мадона

Меѓугорие пораката на Мадона до визионерката Мирјана

Меѓугорје е место за аџилак лоцирано во Босна и Херцеговина, кое секоја година привлекува илјадници католички верници од целиот свет. И…

Пораката на Пресвета Богородица од Меѓугорје за Велигден

Порака на Пресвета Богородица Меѓугорје: Марија која се појавува во Меѓугорје зборува со вас за да ви даде совет за вашиот духовен живот. Повторно, период ...

Тајната на Јован Павле Втори за сеништата на Меѓугорје

Овие изјави не носат папски печат и не се потпишани, но се пријавени од сигурни сведоци. 1. За време на приватно интервју на ...

Медјугорје: патеката посочена од Дама за да се добие благодат

Преку овој преглед на пораките по хронолошки редослед ќе може да се открие молитвениот пат на Пресвета Богородица Меѓугорје кој повеќе од дваесет години ...

Меѓугорје

Богородица Меѓугорје после 2 години го поздравува барањето за чудо

Ова е приказна за преобраќање, но пред сè за тоа како моќта на молитвата и постот ја променија состојбата на умот и животот…

Медјугорје: Дама ни кажа како да се спасиме од очајот

Порака од 2 (Мирјана) Драги деца, со мајчинска љубов ве молам: дајте ми ги рацете, дозволете ми да ве водам. Јас како…

Медјугорје: Пораките на нашата дама за благодатта на Бога, како да ги прашаме и примаме

Порака од 25 јануари 1984 година Вечерва сакам да те научам да медитираш за љубовта. Најпрво помирете се со сите размислувајќи за луѓето со кои имате ...

Меѓугорје: „заштеди двапати благодарение на круната на седумте Патер, Аве и Глорија“

Оријана вели: До пред два месеци живеев во Рим и ја делев куќата со Нарциза. И двајцата избравме да бидеме актерки; потоа Рим, па ...

настапи

Описот на Богородица Меѓугорје што го виделе визионерите: вака се појавила

Во оваа статија ќе се обидеме да го разбереме изгледот и појавите на Пресвета Богородица Меѓугорје преку приказните на гледачите. На прашањата поставени од францисканскиот татко…

Која е последната порака на Богородица Меѓугорје?

Последната порака на Пресвета Богородица Меѓугорје датира од минатиот 25 декември, Божиќ. Сега го чекаме новиот. Зборовите на Пресвета Богородица: ...

Меѓугорје и Ватикан, тоа никогаш не се случило во историјата

Тоа никогаш не се случило во историјата. Имаше иницијатива промовирана од страна на Светата столица во Светилиштето на Марија Кралица на мирот во Меѓугорје. Попладнево во ...

Порака на Пресвета Богородица од Меѓугорје: 17 април 2021 година

Порака на Богородица: Богородица Меѓугорје ни зборува секој ден и ни пренесува вистина на верата. Повеќе од 40 години дава ...

Меѓугорје

Визионерот од Меѓугорје ја открива содржината на пергаментот што му го дала Богородица

Мирјана ја открива содржината на пергаментот. Мирјана, една од шесте гледачи на Меѓугорје, била првата проѕирка која ги добила сите десет тајни. Таму…

Порака дадена во Меѓугорје: 28 март 2021 година

Порака дадена во Меѓугорје, 28 март 2021 година: Богородица на оваа Цветници, 28 март 2021 година сака да ви даде силна порака за преобразувањето на…

Порака од Богородица

Порака на Пресвета Богородица во Меѓугорје: 23 март 2021 година

Порака од Богородица: зошто не ми се препуштате? Знам дека се молите долго време, но предадете се себеси вистински и целосно на мене. Довери му на Исус на ...

Порака на Пресвета Богородица од Меѓугорје: 22 март 2021 година

Богородица во Меѓугорје ни дава пораки повеќе од четириесет години. Совет кој им го давам на многу луѓе кои ми пишуваат а не за ...

Меѓугорје: пораката предложена денес на 7 март 2021 година

Меѓугорје, 7 март 2021 година: Драги деца, Таткото не ве остави на себе. Неговата љубов е неизмерна, љубовта што ме води до ...

Парализирана жена излечена во Меѓугорје, по 18 години ги исфрли патериците

По 18 години на патерици, Линда Кристи од Канада пристигна во Меѓугорје во инвалидска количка. Лекарите не можат да ...

Вика од Меѓугорје: Порака на Богородица за младите

Така, ВИЦКА им рече на младите во четвртокот наутро на 2 август: „Би сакала да ви ги кажам главните пораки што Богородица ни ги дава на сите нас: тие се многу едноставни:…

Меѓугорје: Фабиола, посветена и секси, ги дели судиите на х-фактор

Минатата година сестра Кристина Скучија триумфираше на шоуто за таленти „Гласот на Италија“; оваа година Фабиола Осорио се претстави пред Скин, Мика, Елио ...

5-те лажни вести на Меѓугорје

Алетеја ве документира за Меѓугорје секогаш повикувајќи се на официјални документи на Црквата, кои исто така се испитуваат од научната заедница. Сепак, на веб и социјалните ...

Меѓугорје: ослободен од дрога, сега е свештеник

Среќен сум се додека можам на сите да ви сведочам за „воскресението“ на мојот живот. Толку пати, кога зборуваме за живиот Исус, Исус кој може да ...

Меѓугорје: Пораката, благословот и светите предмети имаат значење

ПОРАКА ОД 14 АПРИЛ 1982 Мора да знаете дека Сатаната постои. Еден ден се претставил пред Божјиот престол и побарал ...

Loveубовта го освојува пламенот на огнот „Силното горење на Вика“

Сестра Елвира вели: „Вторник, 26 април. Во кујната на куќата на Вицка, мајката на Вичка оставила тава со масло во шпоретот; таму…

Монсињор Хосер зборува „Меѓугорје е знак на жива црква“

„Меѓугорје е знак на жива црква“. Архиепископот Хенрик Хосер од Полска, живот поминат со задачи во Африка, Франција, Холандија, Белгија, Полска, петнаесет ...

Епископ на Филипините во Меѓугорје „Верувам дека Богородица е тука“

Хулито Кортес, епископ од Филипините, беше во Меѓугорје во друштво на триесет и пет аџии. За Меѓугорје слуша уште од почетокот на привиденијата, ...

Иван од Меѓугорје: Богородица ни кажува за важноста на молитвените групи

Сè повеќе сфаќаме дека молитвените групи се Божји знак за времињата во кои живееме и се многу големи ...

Вика од Меѓугорје: Богородица ни кажува како да ги сакаме своите непријатели

Вика учи со дела и зборови и... со својата насмевка. Ужасот и омразата се разгоруваат, понекогаш дури и меѓу најдобрите. И ова е разбирливо, бидејќи ...

Меѓугорје: лекува од АЛС, го опишува неговото уникатно чувство за чудо

Сакавме да одиме како семејство, мирни, без да очекуваме ништо од ова патување. Беше во годината на верата (...) болеста уште повеќе не зближи ...

Меѓугорје: третата тајна „Богородица нè учи да не се плашиме од иднината“

Некој вели дека понекогаш соништата се претчувство, понекогаш тие се само плод на нашата имагинација, умот што обработува разни мисли ...

Меѓугорје: лекарите сфатија дека не станува збор за измама

ВО МЕЃУГОРЈЕ НАУЧНО РАЗБИРАМЕ ДЕКА НЕ Е ИЗМАМА „Резултатите од медицинско-научните испитувања што ги спроведовме врз визионерите од Меѓугорје не наведоа да ја исклучиме ...

Последно секојдневно привидување кон Мирјана и мистериозниот пергамент (приказна од самата Мирјана)

ПОСЛЕДНА ДНЕВНА ПОЈАВА НА МИРЈАНА И МИСТЕРИОЗНИОТ ПАРГМАН (во фасцинантната приказна за самата Мирјана) +++ На 23 декември 1982 година, Богородица ми се појави како ал…

Мирјана од Медјугорје: Пресвета Богородица не остава слободни да избереме

ТАТКО ЛИВИО: Нагласувањето на нашата лична одговорност во пораките на кралицата на мирот многу ме погоди. Еднаш Богородица дури рече: ...

Медјугорје: порака од 15 август 2020 година дадена на Иван

МЕЃУГОРЈЕ 15 година -Иван МАРИЈА С.С. „Драги деца, оваа вечер ви носам и Љубов. Донеси љубов во овие немирни времиња на другите. Донесете го ...

Медјугорје: пораката на Пресвета Богородица од 15 август каде таа ја кажува вистината за нејзината претпоставка

Порака од 15 август 1981 година Ме прашувате за моето вработување. Знајте дека јас се вознесе на небото пред смртта. Порака од 11 август 1989 година Децата ...

Нашата дама во Меџугорје во своите пораки зборува за одвраќање, ова е како што вели таа

Порака од 19 февруари 1982 година Следете ја внимателно светата миса. Бидете дисциплинирани и не правете муабет за време на светата миса. Порака од 30 октомври 1983 година Бидејќи ...

Медјугорје: Пораки на нашата дама за евангелието

Порака од 19 септември 1981 година Зошто поставувате толку многу прашања? Секој одговор е во Евангелието. Порака од 8 август 1982 година Медитирајте секој ден за животот на ...

Порака од 2 август до Мирјана, Дама зборува во Меџугорје

Драги деца, дојдов кај вас со отворени раце да ве земам сите во мојата прегратка под мојата мантија. Но, не можам да го направам ова ...

1 август 2020 година: порака дадена од Дама во Медугорје

Драги деца, Господ ми го дава овој пат како подарок за вас, за да ве поучам и да ве водам на патот на спасението. Сега, драги деца, не разбирате ...

Медјугорје: Сè уште не бев свесна да се лекувам, ги зедов патериците под мојата рака и ги погледнав нозете

На 25 јули 1987 година, една американска дама, по име Рита Клаус, беше претставена во парохиската канцеларија во Меѓугорје, придружувана од нејзиниот сопруг и неговите тројца ...

Порака дадена на Медјугорје на 25 јули 2020 година

* Меѓугорје * 25 јули 2020 година „` • Марија „` ????? ??. * „Драги деца! Во ова немирно време кога ѓаволот жнее души за да ги привлече кон себе, вие ...

Посветеност на Богородица: пораки од Меѓугорје за абортус

Порака од 1 септември 1992 година Абортусот е тежок грев. Мора многу да им помагате на жените кои абортираат. Помогнете им да разберат дека е ...

Иван, визионерот на Меџугорје, ни ја кажува причината за пораките на Пресвета Богородица

Најважните пораки што ни ги дадовте во последните години се однесуваат на мирот, преобраќањето, молитвата, постот, покајанието, верата...

Медјугорје: Пораки на нашата дама за земните добра и материјали

Порака од 30 октомври 1981 година Ќе има сериозни конфликти во Полска наскоро, но на крајот праведните ќе надвладеат. Рускиот народ е народ ...

Медјугорје: Иван ни кажува за борбата помеѓу Дама и Сатаната

Визионерот Иван му ги остави овие изјави на отец Ливио: Морам да кажам дека сатаната е присутен денес, како никогаш досега во светот! Она што ние денес го ...

Медјугорје: зборовите на Михајловиќ кога ја открил болеста

„… Кога дознав дека имам леукемија, добив голем удар! Бев затворен во мојата соба 2 дена размислувајќи. Го трошите целиот ...

Медјугорје: трите работи што нè поучуваат Дама

Те молам: не доаѓај ако не сакаш да бидеш подложен на благодатта. Не доаѓај, те молам, ако не дозволиш Богородица да те школува. И'…

Медјугорје: Отец Славко забележал на планината на Крстот. Фотографија

Слики на благодатта. Фотографијата е исто толку изненадувачка и чудесна како и ефектот што го има. Судете го според неговите плодови. Нема потреба да се анализира секој аспект на ...

Медјугорје: Светата Розарија, Пресвета Богороди, посветеност, спаси ги младите луѓе од дрога

Наизменичниот ритам на Аве Марија ги означува деновите во заедницата Ценакл, сега позната на сите по употребата на молитвата како лек за зависност од дрога. "Со нас ...

Епископ зборува за Меџугорје: „Ветувам дека ќе станам апостол на ова место“

Господинот Хозе Антунез де Мајоло, салезиски бискуп на архиепископијата Ајакучо (Перу), отиде во приватна посета на Меѓугорје. „Ова е прекрасно светилиште, каде ...