за нас

Ioamogesu.com е дневен информативен портал создаден во јуни 2016 година.
Контакти: ioamogesusocial@gmail.com

Нашата историја

Сè започна скоро случајно. Сфативме дека мрежата е полна со погрешни пораки, насилство, лоши работи и невистинити вести. Премногу луѓе се чинеа изгубени и не можат да го следат вистинскиот пат и се оддалечија од Исус.

Наш сон

Решивме да се обидеме да ги вратиме во верба оние што го изгубија патот и тргнавме во потрага по изгубените овци. Како во параболата за блудниот син, ние им ги отворивме рацете на оние кои ги повратија своите чекори и ги отворија своите срца кон Бога.

Нашето патување

Започнавме, исполнети со ентузијазам, со нашата страница, го сакам Исус, го создадовме за да биде рамка за нашата вера, во согласност со нашите вредности и го обликувавме за да ни помогне во остварувањето на нашите цели. Наскоро, се роди ioamogesu.com, страницата што сака да го врати Исус во срцето на сите.

Нашиот тим

Ние сме група христијани што веруваат и практикуваат и се надеваме дека ќе можеме на сите, со нашите зборови, да им ја покажеме убавината на верата. Зборуваме за религија на 360 °, ние сме толерантни и отворени за споредба и сонуваме за свет каде што владее мир и каде loveубовта е срце што чука.

Ве молиме придружете ни се

Ако мислите како нас, ако сакате да бидете информирани за најновите новости и да откриете со нас убави молитви и поклони, сè што треба да направите е да се регистрирате на нашата поштенска листа или да побарате да ги добиете нашите известувања.