Мама без мускули останува бремена: нејзиното бебе е вистинско чудо

Ова е приказна за една храбра мајка која никогаш не се откажала и успеала да го исполни својот сон. Таму Mamma без мускули никогаш не би можела да ја продолжи бременоста, но одеднаш се случи чудо. Не само што останува бремена, туку успева да го роди своето совршено здраво бебе.

Чист

Ова е приказна со среќен крај, а главниот лик е Шери Псаила, дваесет и две годишна девојка која боледува од ретка генетска болест која ја остави без мускули на зглобовите нозете и рацете. Секој гест кој за секого е банален и безначаен, за неа станал еден предизвик. Жената немаше сила и беше ограничена во многу дневни гестови, замислете дали некогаш би помислила да роди дете.

Сепак, во текот на неговиот живот, тој има се бореше како лавица да ги надмине границите што тамувродена мултиплекс астрогрипоза, ова е името на неговата болест, се претстави на својот пат. Таму малатија вродената болест која ја мачела уште од самото раѓање ја оставила со мала надеж, толку многу што лекарите и кажале дека нема да ја дувне ни првата свеќа.

семејството

Храбрата мајка го остварува својот сон

Наспроти сите шанси и потоа 20 интервенции не успеа, кога единствената перспектива беше животот во инвалидска количка, таа не може да издржи и се бунтува против таа несреќна судбина. по амалтретирање детство, на универзитетот го запознала човекот кој подоцна ќе стане нејзин иден сопруг, Крис. Откако ќе се венчаат, тие се обидуваат да го прошират своето семејство, но првиот обид завршува со спонтан абортус.

Но, тука е чудото. Шир повторно останува бремена и успева да го роди своето бебе Хајден, дете од 2,5 кг, совршено здраво. И покрај тоа што секојдневниот живот ѝ поставува нови предизвици со кои треба да се соочи, Шир го воспитува малото момче опкружено со љубовта и помошта на целото негово семејство. Неговиот живот конечно е завршен.