Anna Negri

Madre incinta scopre un tumore, rifiuta le cure e muore per donare la vita a sua figlia

A volte non servono parole, e non ci sono parole, per definire la grandezza dell’amore di una madre. Solo una madre può donare la propria…

nonni e nipoti

La donna che diede alla luce 3 bambine mentre era paralizzata

Questa storia parla di come l’amore vince la paura e può salvare la vita. I limiti fisici, molto spesso sono amplificati da limiti mentali, che…

Sha'Kira

Wong wadon sing njaga lan ngrawat wong liyo nalika badai salju

Wong wadon sing duwe anak 3, ora ragu-ragu mlebu lan ngurus wong liyo, ditemokake ing mburi lawang omah nalika…

Matilda lara

Penyakit kulit langka disfigures pasuryan bayi, ibu nanggepi komentar sengit.

Ora ana sing mbayangake lara bocah kasebut sadurunge nglairake. Lair Rebecca Callaghan rada angel, kayane ana cairan sing nutupi…

Ali Ehsani

Sikep sing ora dikarepke saka Afghan enom: dheweke ngowahi ing prau sawise ndeleng Gusti Yesus

Konversi Ali Ehsani, nalika Gusti Yesus nglindhungi lan nylametake nyawane, lair saka nyebrang sing nggegirisi, ing prau bobrok.…

Kayleigh Turner

Dheweke pulih saka kanker lan nampani bayi wadon

Didiagnosa kanker ing umur 26, dheweke dadi wanita paling enom ing bangsal sing ngalami kemoterapi. Iki critane seneng…

Manga

Crita sing luar biasa saka kulawarga Nigeria sing tetep setya marang agama Kristen sanajan mati martir

Fa male sentire anche oggi, storie di persone uccise, perché hanno scelto la propria religione. Hanno avuto il coraggio di portare avanti la loro fede…

joget

Bayi ngalahake kanker lan perawat nari karo dheweke kanggo ngrayakake kamenangan kasebut

Crita bocah wadon cilik sing lara kanker iki nyengsemaken lan ngobahake. Urip ora mesthi adil, lan bocah-bocah kudu sehat, seneng,…

restoran

Restaurateur nawakake panganan kanggo wong sing ora duwe omah sing keluwen, dheweke wis pirang-pirang dina ora mangan.

Kaping pirang-pirang kita nyekseni adegan wong sing ora duwe omah, sing mlebu ing papan kanggo njaluk panganan, diusir utawa ora digatekake? Sayange…

Saint Joseph Moscati

Panyuwun sing kuat marang St. Joseph Moscati kanggo marasake awak sing lara.

Ayo kita kanthi yakin nggawe panyuwunan kanggo wong sing lara. St. Giuseppe Moscati, wong sing iman lan ngelmu, dhokter sing kebak ati sing apik, kita matur ...

Micheal

Delivery boy saka Asda mbantu wong wadon 90-taun-lawas ing perlu

Iki crita babagan bocah lanang umur 23 taun, Michael, sing kerja dadi tukang kirim kanggo Asda. Dina kaya dina liyane, mlaku-mlaku ...

Natalie

Girl sawise stroke defies prognosis medical lan marang kabeh rintangan wiwit lumaku maneh

Miturut dokter, bocah wadon 11 taun, Natalie Bentos-Pereira, sawise stroke, ora bakal mlaku maneh. Marang kabeh rintangan Natalie tangi. Natalie minangka…

Emily lan perang nglawan kanker

Kanker arep mateni mbah, mbah putri mlaku 3km saben dina golek dhuwit.

Simbah Emily lara kanker prostat, nggumunake reaksi bocah wadon kasebut ing pakurmatan. Simbah Emily Talman yaiku…

polisi

Polisi menehi eseman marang wong wadon tuwa sing dilalekake dening anak-anake

Lali wong wadon tuwa piyambak ing ngarep ing kadhemen lan tanpa pangan ngluwari dening 2 policemen. Umur tuwa kudu dadi tujuan sampeyan bisa…

Timmy

Anak lara dirampok: maling mbalekake kabeh

Maling kalih wau, botên sagêd ngêdalakên kalbu kalbu, malih barang culika wau dhatêng lare. Nyolong minangka salah sawijining tumindak sing paling salah lan dicela…

Brittany lan Chris

Sikep obah saka sedulure Brittany, bocah wadon sindrom Down

Iki crita babagan perkawinan, tumindak katresnan alami, dibintangi Brittany, bocah wadon sing nandhang Trisomi 21 utawa Down Syndrome.…

Ben critane

Waiter entuk tip $ 750 saka pelanggan

Untunge, ora mung crita negatif ing jagad iki, nanging uga ana sing menehi pangarep-arep, sing nggawe sampeyan mikir, sing dadi…

Francesca

Ibu kesusahan 2 kepunjulen dening kebecikan wong liyo

Iki crita saka wong wadon, Francesca Jay, nanging bisa dadi crita akeh wong kangelan. Crita iki babagan kebecikan, babagan…

lanang

Kisah Rhoan Ketu: Bocah Sing Nresnani Gusti Yesus.

Crita obah Rohan Ketu, bocah lanang umur 4 taun sing lara distrofi otot, rampung tanggal 2022 Juni 18. Kisah Rohan Ketu diwiwiti ...

Ukraina terus ndedonga

Ukraina: rusak amarga perang, nanging wong-wong mau terus ndedonga marang Gusti Allah.

Senadyan wedi, wong Ukraina duwe ing atiné tentrem-rahayu saka pesen saka Gusti Yesus, Ukraina nolak. Ora ana tentrem kanggo Ukraina.…

bocah wadon cilik ing amben waras

Bayi umur rong minggu slamet saka XNUMX kanker. Iku misale jek kaya Ajaib, nanging kasunyatan.

Senajan cah wadon cilik banget, perang angel kanggo kaslametané wiwit langsung. Nalika pasangan mutusake duwe anak, mesthi dadi…

carlo-curtis

Takon Carlo Acutis kanggo sih-rahmat urgent lan nampa berkah suci karo relik

Wacanen pandonga sing apik iki kanggo nampa sih-rahmat saka Carlo Acutis.

San Pietro d'Alcantara

San Pietro d'Alcantara Luis Tristan penulis Taun: judhul abad kaping XNUMX: San Pietro d'Alcantara Panggonan: Museo del Prado, Madrid Jeneng: San Jeneng: St. Gelar: Imam Suci…

Walter Nudo: "Aku bakal nyritakake pengalamanku karo Faith"

Walter Nudo minangka pribadine televisi sing kondhang, dheweke ora nate ndhelikake dheweke dadi wong percaya, utawa rapat penting karo Natuzza mistik…

Consecration kanggo Gusti Yesus Kristus, pandonga

Dhuh Gusti Yesus Kristus, dina iki aku nyucekake awakku maneh lan tanpa cadangan marang Atimu Ilahi. Aku pasrahake awakku marang kowe kanthi kabeh rasa, ...

Ana anyar Abdi Gusti Allah, kaputusan Paus, jeneng

Antarane 'abdi Allah' anyar, langkah pisanan ing sabab beatifikasi lan kanonisasi, yaiku kardinal Argentina Edoardo Francesco Pironio, sing tilar donya ing taun 1998 ing ...

Celibacy para imam, tembung Paus Francis

"Aku ujar manawa ing ngendi persaudaraan imam lan ana ikatan persahabatan sejati, ana uga bisa urip kanthi luwih akeh ...

Dina World of Eyang lan tuwa, Gréja wis mutusaké tanggal

Dina Minggu 24 Juli 2022, Dina Sedunia Kapindho Simbah lan Lansia bakal dirayakake ing saindhenging Gréja universal. Kanggo menehi pawarta yaiku...

Dhik André Randon, sing paling tuwa ing donya, slamet saka 2 pandemi

Ing umur 118 taun, Sister André Randon minangka biarawati paling tuwa ing donya. Dibaptis minangka Lucile Randon, dheweke lair tanggal 11 Februari 1904 ing kutha ...

Ukraina, banding Uskup Agung Gudziak: "Kita ora nglilani perang pecah"

Uskup Agung Borys Gudziak, kepala Departemen Hubungan Eksternal Gréja Yunani-Katolik Ukrainia, ujar: "Panjaluk kita marang sing kuwat ing bumi yaiku dheweke ndeleng ...

kok ndonga

Ajaib 30-dina pandonga marang St Joseph

Pandonga marang St Joseph banget kuat, 30 taun kepungkur ora ngidini pati 100 wong nalika pesawat landing ...

Ajaib St Joseph, pesawat pecah dadi loro, ora pati

30 taun kepungkur, urip 99 penumpang ing Aviaco Flight 231 nyebabake kaget lan lega kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Pesawate rusak...

Ngendi jenenge asu Saint Bernard teka? Kok diarani ngono?

Apa sampeyan ngerti asal saka jeneng asu Saint Bernard? Iki minangka asal-usul tradhisi asu penyelamat gunung sing apik banget iki! The Colle del Gran ...

Carane ndedonga supaya perang ing Ukraina

"Kita nyuwun marang Gusti kanthi meksa supaya tanah kasebut bisa ndeleng persaudaraan berkembang lan ngatasi perpecahan": Paus Francis nyerat ing tweet sing nyebar ...

Mantan bintang cahya abang ngowahi lan saiki nglawan pornografi

Crita sing dakcritakake yaiku saka mantan bintang porno Brittni De La Mora lan wis dadi berita internasional amarga saiki dheweke ana ing misi kanggo ...

Don Simone Vassalli séda amarga lara, umuré 39 taun

Don Simone Vassalli, imam enom saka komunitas Biassono lan Macherio, ing Brianza, ing Lombardy, tilar donya. Presbiteri ditemokake ing ...

Apa sing kelakon karo awaké wong sing mlebu neraka?

Kita kabeh ngerti yen awak kita bakal urip maneh, mbok menawa ora bakal kaya iki kanggo saben wong, utawa paling ora, ora kanthi cara sing padha. Dadi kita takon dhewe: apa sing kedadeyan ...

Dina Valentine wis cedhak, kaya ndedonga kanggo wong sing kita tresnani

Dina Valentine bakal teka lan pikirane bakal ana ing wong sing sampeyan tresnani. Akeh sing mikir tuku barang materi sing nyenengake, nanging ...

4 prekara sing kudu dingerteni babagan Wunguné Kristus (sing sampeyan ora ngerti)

Ana sawetara bab sing sampeyan ora ngerti bab Wunguné Kristus; iku Kitab Suci dhewe sing ngomong karo kita lan ngandhani luwih akeh babagan iki ...

Apa Santa Teresa de Avila sing nemokke kentang goreng? Iku bener?

Apa Santa Teresa de Avila sing nemokke kentang goreng? Wong Belgia, Prancis lan New York tansah padu amarga panemuan sajian sing misuwur lan enak iki, nanging ...

Imam diculik lan cook matèni, nyerang ing pasamuwan Nigerian

Wong-wong bersenjata nyerbu griya paroki Ikulu Fari ing Chawai, ing wilayah pemkot tadi bengi jam 23 WIB (waktu setempat)...

Saint Richard, Saint saka 7 Februari, pandonga

Sesuk, Senin 7 Februari, Gréja mengeti San Riccardo. Ing tanggal 7 Februari, 'Martirologi Romawi' ngelingi tokoh San Riccardo, sing dianggep raja ...

Carane ndedonga menyang Hati Kudus Yesus karo Novena Padre Pio

St Padre Pio maca Novena kanggo Hati Kudus Yesus saben dina kanggo maksud wong sing njaluk pandonga. Doa iki...

Santa Maria Goretti, layang wong-wong sing mateni dheweke sadurunge mati

Alessandro Serenelli Italia nginep ing penjara 27 taun sawise disalahake amarga mateni Maria Goretti, bocah wadon umur 11 taun…

Lutut Paus Francis lara, "Aku duwe masalah"

Lungukipun Paus taksih krasa lara, ingkang kirang langkung sadasa dinten anggènipun lumampah langkung lintu tinimbang limrahipun. Kanggo mbukak iku ...

Sanremo 2022, uskup nglawan Achille Lauro lan 'baptisan dhewe'

Uskup Sanremo, Ms. Antonio Suetta, ngritik kinerja Achille Lauro sing "sayangé ngonfirmasi giliran ala sing wis sawetara wektu saiki ...

Imam 40 taun tiwas nalika ngakoni

Pendeta Dominika Joseph Tran Ngoc Thanh, 40 taun, dibunuh ing dina Sabtu kepungkur, 29 Januari, nalika dheweke ngrungokake pengakuan ing paroki misionaris ...

Maling ing Gréja, Uskup nguripake kanggo penulis: "Convert"

"Duwe wayahe mikir babagan tumindak sing ora sopan, supaya sampeyan bisa ngerti karusakan sing terus-terusan lan mratobat lan ngowahi". Iki dicritakake ing ...

Pandonga 7 kanggo Santa Brigida bakal diwaca suwene 12 taun

Saint Bridget saka Swedia, lair Birgitta Birgersdotter minangka agama lan mistik Swedia, pangadeg Ordo Juruwilujeng Paling Suci. Dheweke diumumake dadi wong suci dening Bonifacio ...

Carane ndedonga marang Gusti Allah kanggo pangayoman ing sasi anyar

Sasi anyar diwiwiti. Carane ndedonga kanggo njaluk ngadepi kanthi cara sing paling apik. Dhuh Allah, Rama, Paduka punika Alfa lan Omega, Wiwitan lan Wekasan. Kowe…