San Pietro d'Alcantara

San Pietro d'Alcantara Luis Tristan pangarang Taun: Judul abad ka-XNUMX: San Pietro d'Alcantara tempat: Museo del Prado, Madrid Nami: San Nami: St. Judul: Imam Suci…

Consecration ka Yesus Kristus, solat

Gusti Yesus Kristus, dinten ayeuna kuring nyucikeun diri deui sareng tanpa cagar ka Hati Ilahi Anjeun. Abdi nyucikeun awak abdi ka anjeun kalayan sagala rasa, ...

Aya Abdi anyar Allah, kaputusan Paus urang, ngaran

Di antara 'hamba Allah' anyar, léngkah munggaran dina ngabalukarkeun beatifikasi sareng kanonisasi, nyaéta kardinal Argentina Edoardo Francesco Pironio, anu maot dina 1998 di ...

Celibacy imam, kecap Paus Francis

"Kuring dugi ka nyarios yén dimana fraternity priestly dianggo sareng aya beungkeutan silaturahim anu leres, di dinya ogé tiasa hirup sareng langkung seueur ...

Poé Dunya Embah sareng Sepuh, Garéja parantos mutuskeun tanggal éta

Dina Minggu 24 Juli 2022, Poé Dunya Kadua Embah sareng Sepuh bakal dirayakeun sapanjang Garéja universal. Pikeun masihan warta nyaéta ...

Adina André Randon, anu pangkolotna di dunya, salamet tina 2 pandémik

Dina yuswa 118 taun, Sister André Randon nyaéta biarawati pangkolotna di dunya. Dibaptis salaku Lucile Randon, anjeunna lahir dina 11 Pébruari 1904 di kota ...

Ukraina, banding Uskup Agung Gudziak: "Kami henteu ngantep perang kaluar"

Uskup Agung Borys Gudziak, kapala Departemen Hubungan Luar Garéja Yunani-Katolik Ukrania, nyarios: "Rayuan kami pikeun anu kuat bumi nyaéta aranjeunna ningali ...

naha solat

Miraculous 30-dinten doa ka St Joseph

Doa ka St Joseph pohara kuat, 30 taun ka tukang teu ngidinan maotna 100 urang salila badarat pesawat ...

Kaajaiban St Joseph, pesawat pegat dua, euweuh maotna

30 taun ka pengker, kasalametan 99 panumpang dina Aviaco Flight 231 nyababkeun kejutan sareng lega pikeun kulawarga sareng babaturan. Pesawatna mogok...

Dimana nami anjing Saint Bernard asalna? Naha disebut kitu?

Naha anjeun terang asal usul nami anjing Saint Bernard? Ieu asal héran tina tradisi ieu anjing nyalametkeun gunung endah pisan! The Colle del Gran ...

Kumaha ngadoa pikeun nyingkahan perang di Ukraina

"Kami nyuhunkeun ka Gusti kalayan keukeuh yén tanah éta tiasa ningali persaudaraan mekar sareng ngatasi perpecahan": Paus Francis nyerat dina tweet anu nyebar ...

Tilas béntang lampu beureum ngarobah sareng ayeuna ngalawan pornografi

Carita anu kami nyarioskeun ka anjeun nyaéta tilas bintang porno Brittni De La Mora sareng parantos janten headline sacara internasional sabab ayeuna anjeunna nuju misi pikeun ...

Don Simone Vassalli maot alatan gering, anjeunna yuswa 39 taun

Don Simone Vassalli, imam ngora ti komunitas Biassono sareng Macherio, di Brianza, di Lombardy, maot. Presbytery kapanggih dina ...

Naon kajadian ka awak jalma anu ends nepi di naraka?

Urang sadayana terang yén awak urang bakal dibangkitkeun deui, sigana moal sapertos kieu pikeun sadayana, atanapi sahenteuna, henteu dina cara anu sami. Janten urang naroskeun ka diri urang sorangan: naon anu kajantenan ...

Poé Valentine geus deukeut, kawas ngado'a pikeun jalma urang dipikacinta

Poé Valentine bakal datang sareng pikiran anjeun bakal ka anu anjeun dipikacinta. Seueur anu mikiran mésér barang-barang material anu pikaresepeun, tapi ...

4 hal anu kedah terang ngeunaan Kebangkitan Kristus (anu anjeun henteu terang)

Aya sababaraha hal nu bisa jadi teu nyaho ngeunaan Kabangkitan Kristus; éta Alkitab sorangan anu nyarioskeun ka urang sareng nyarioskeun ka urang langkung seueur ngeunaan ieu ...

Naha éta Santa Teresa de Avila anu nimukeun kentang goreng? Éta leres?

Naha éta Santa Teresa de Ávila anu nimukeun kentang goreng? Belgians, Perancis sareng New Yorkers sok pasea ngeunaan panemuan piring anu kasohor sareng nikmat ieu tapi ...

Diculik imam jeung masak ditelasan, serangan dina garéja Nigerian

Lalaki bersenjata nyerbu imah paroki gereja Ikulu Fari di Chawai, di daérah pamaréntahan daérah tadi wengi tabuh 23:30 (waktu lokal) ...

Saint Richard, Saint of Pébruari 7, solat

Isukan, Senén 7 Pébruari, Garéja commemorates San Riccardo. Tanggal 7 Pébruari, 'Roman Martyrology' ngémutan sosok San Riccardo, anu dianggap raja ...

Kumaha ngadoa ka Hati Suci Yesus sareng Novena Padre Pio

St Padre Pio recited Novena ka Sacred Heart of Yesus unggal poe pikeun niat jalma anu menta doa-Na. Doa ieu ...

Santa Maria Goretti, surat jalma anu maéhan anjeunna sateuacan maot

Alessandro Serenelli Italia nyéépkeun 27 taun panjara saatos dihukum pembunuhan Maria Goretti, budak awéwé umur 11 taun…

Dengkul Paus Francis nyeri, "Kuring boga masalah"

Tungkul Paus masih nyeri, nu salila kira sapuluh poé ngajadikeun leumpangna leuwih leuleus ti biasana. Pikeun nembongkeun éta ...

Sanremo 2022, uskup ngalawan Achille Lauro sareng 'baptisan diri'

Uskup Sanremo, Msgr. Antonio Suetta, nyempad kinerja Achille Lauro anu "hanjakalna negeskeun péngkolan goréng anu parantos lami-lami ayeuna ...

pandita 40 taun ditelasan bari confessing

Pendeta Dominika Joseph Tran Ngoc Thanh, 40, dibunuh dinten Saptu kamari, 29 Januari, nalika anjeunna ngadangukeun pangakuan di paroki misionaris ...

Maling di Garéja, Uskup giliran pangarang: "Convert"

"Kudu momen muhasabah kana amal hina anjeun, ku kituna anjeun bisa ngawujudkeun karuksakan perpetuated sarta tobat sarta ngarobah". Ieu nyatakeun dina ...

Doa ka 7 ka Santa Brigida kedah dibaca salami 12 taun

Saint Bridget Swédia, lahir Birgitta Birgersdotter éta hiji agama Swedia sarta mystic, pangadeg Orde tina Jurusalamet Maha Suci. Anjeunna diproklamasikeun santo ku Bonifacio ...

Kumaha ngadoa ka Gusti pikeun panyalindungan-Na dina bulan anyar

Bulan anyar dimimitian. Kumaha carana ngado'a pikeun ménta nyanghareupan éta dina cara pangalusna mungkin. Gusti, Bapa, anjeun Alfa sareng Omega, Awal sareng Akhir. Anjeun…

Kumaha ngakuan jalma anu dipilih ku Gusti pikeun anjeun? (VIDEO)

Salami taun-taun kamekaran, masing-masing urang mendakan diri dina jalan spiritual sorangan naroskeun ka diri urang sorangan 'Kumaha carana ngakuan jalma anu dipilih ku Gusti pikeun ...

Kumaha sacara rohani ngadopsi anak dina bahaya aborsi

Ieu mangrupikeun masalah anu sensitip pisan. Lamun urang ngobrol ngeunaan aborsi, urang hartosna hiji acara nu boga konsekuensi pisan sedih tur nyeri pikeun indung, ...

Nyuhunkeun ngajaga ibu anjeun ku 5 doa ieu

Kecap 'ibu' ngajadikeun urang langsung mikir ngeunaan Our Lady, indung anu manis sareng asih anu ngajaga urang iraha waé urang balik ka anjeunna. Tapi, ...

Aranjeunna Satanists, maranéhna balik deui ka Garéja, naon maranéhna ngawartoskeun ngeunaan eta

Dina sababaraha kali, sababaraha imam ngingetkeun yén Satanism geus nyebarkeun beuki loba di grup béda, utamana di kalangan nonoman. Dina tulisan anu ditulis ...

"Gusti nitah kuring masihan aranjeunna ka anjeunna", kecap nu ngagerakkeun budak

Gusti nyarioskeun kana manah jalma-jalma anu siap ngadangukeun anjeunna. Sareng éta anu kajantenan ka Heitor Pereira sakedik, ti ​​Araçatuba, anu ngagaduhan ...

naha solat

Paus Francis nyarankeun doa ieu pikeun Saint Joseph

Saint Joseph mangrupikeun saurang lalaki anu sanaos diserang ku kasieun henteu lumpuh ku éta tapi tos ka Gusti pikeun ...

Naha anjeun tiasa bagja sareng hirup séhat? Réfléksi

Naha Kabagjaan Bener Dihubungkeun sareng Kahadéan? Meureun enya. Tapi kumaha urang ngartikeun kahadéan kiwari? Seuseueurna urang hoyong bahagia sareng henteu ...

Lukisan tina Virgin Mary ngaheéat imam ti Iblis

Bapa Brasil Jibril Vila Verde nyarioskeun dina média sosial carita pembebasan anu ditampi ku réréncangan na, ogé imam. Numutkeun kana…

Poé pangéling-ngéling, éta paroki anu nyalametkeun 15 budak awéwé Yahudi

Radio Vatikan - Warta Vatikan ngagungkeun Poé Pangéling-ngéling kalayan carita vidéo anu digali ti jaman teror Nazi di Roma, nalika dina Oktober 1943 ...

Paus Francis: "Kami nyuhunkeun ka Gusti pikeun kawani hina"

Paus Francis, soré ieu, sumping di basilica San Paolo fuori le Mura pikeun perayaan Vespers Kadua tina solemnity Konversi ...

Pangaruh kagét tina baptisan pikeun awéwé (PHOTO)

Sateuacan sareng saatos Baptisan: "Naha anjeun perhatikeun bédana?". Patarosan ieu ditaros ku imam anu ngabagi poto, anu enggal janten viral, tina ...

Crucifix di kelas? Kalimah Kasasi datang

Crucifix di kelas? Seueur anu bakal nguping patarosan anu rumit ngeunaan naha banding kana kabébasan kapercayaan ku cara nangtukeun kamungkinan ...

Indungna nolak aborsi sareng putrina lahir hirup: "Anjeunna mujijat"

Meghan lahir buta sareng tilu ginjal sareng kaserang epilepsi sareng diabetes insipidus sareng dokter henteu percanten yén anjeunna bakal tiasa ...

5 Doa ménta tulung dina mangsa kasulitan

Yén anak Allah teu boga kasusah téh ngan hiji pamikiran dispel. Nu soleh bakal ngalaman kasangsaraan, loba. Tapi naon anu bakal salawasna nangtukeun ...

'Lucifer' nyaéta nami anu dipasihkeun ku indung ka budak anu 'ajaib'

Hiji indung dikritik parah kusabab nyauran putrana 'Lucifer'. Urang kudu mikir naon? Acan putra ieu miraculous. Baca terus. 'Lucifer' putrana ...

4 tips pikeun nyanghareupan jeung meunang perang spiritual

Exorcist P. Chad Ripperger muncul salaku tamu dina podcast Amérika Serikat Grace Force ku P. Doug Barry sareng P. PodcRichard Heilman dispensing…

Paus Francis: "Gusti sanes master anu bertengger di surga"

"Yesus, dina awal misi-Na (...), ngumumkeun pilihan anu tepat: Anjeunna sumping pikeun ngabebaskeun anu miskin sareng anu tertindas. Ku kituna, ngaliwatan Kitab Suci, ...

3 solat subuh diucapkeun pas urang hudang

Teu aya waktos anu goréng pikeun ngobrol sareng Gusti, tapi nalika anjeun ngamimitian dinten anjeun sareng Anjeunna, anjeun masihan anjeunna sésana ...

Naon anu ceuk Yesus ka Saint Faustina Kowalska ngeunaan Ahir Jaman

Gusti urang ka Saint Faustina Kowalska, ngeunaan jaman ahir, ngadawuh: "Putri abdi, nyarita ka dunya Mercy abdi; yen sakabeh umat manusa ngakuan ...

5 doa sateuacan tuang di bumi atanapi di réstoran

Di dieu aya lima solat pikeun ngucapkeun saméméh dahar, di imah atawa di réstoran. 1 Bapa, kami kumpul ngabagi tuangeun di Gusti...

Relic dipaling ti Paus John Paul II

Panaliti dibuka di Perancis saatos leungiteun peninggalan Paus John Paul II anu dipamerkeun di basilika Paray-le-Monial, di wétan ...

Sholat magrib kedah diucapkeun sateuacan bobo

Peuting ieu, Gusti Yesus ngaberkahan kami, hampura kana hal-hal anu kami lakukeun dinten ayeuna anu henteu ngahormatan anjeun. Hatur nuhun pikeun dipikacinta kami pisan sareng ...

Anugrah Yesus nyaéta dinten ayeuna, sabab anjeun henteu kedah mikirkeun kamari atanapi énjing

Urang sadaya terang batur anu hirup di jaman baheula. Jalma anu kaduhung teu eureun-eureun ngobrolkeunana. Sarta eta kajadian ka dulur, katuhu? JEUNG…